Selskaber

Firma arrangement

Et centralt og oplagt mødested. Vi sørger for rolige og profesionelle rammer til dit møde og naturligvis gratis WiFi. Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan sammensætte en dagspakke, som gør dit møde ekstra lækkert. Kontakt os og hør nærmere.

Barnedåb

Med vores spisehuses beliggenheder midt i Odense og Silkeborg og kirken placeret lige om hjørnet, kan vi være de oplagte omgivelser til jeres barnedåb. Vi har plads til op til 100 personer i Odense og 40 personer i Silkeborg. En dag med god mad, velvalgte vine og styr på rammerne, så I blot kan nyde dagen med jeres  nærmeste. Kontakt os og hør nærmere.

Konfirmation

En festlig dag i smukke omgivelser. Når I holder konformationensfesten på Drewsens Spisehus, slipper i for at stå med al arbejdet selv. Vi vil nyde at hjælpe med at fejre den unge konfirmand på bedste vis med god mad og rar atmosfære. Vi har plads til op til 100 personer i Odense og 40 personer i Silkeborg. Kontakt os og hør nærmere.

Bryllup

En helt særlig dag i vores eksklusive og historiske omgivelser. Hold festen enten i vores smukke bankboks i Odense eller champagnerummet i Silkeborg. Vi har plads til op til 100 personer i Odense og 40 personer i Silkeborg. Vi hjælper med at skabe rammerne til det stemningsfulde bryllup med bobler, premium gin and tonic’s, smagfulde serveringer og en afslappet atmosfære.Kontakt os og hør nærmere.

Fødselsdag

Er du blevet rund, halvrund eller midt imellem, så står vi klar til at skabe en uforglemmelig dag med den gode smag i fokus. Vi har forskellige muligheder og rammer for din fødselsdags fest omend den fejres i Silkeborg eller Odense. Vi har plads til op til 100 personer i Odense og 40 personer i Silkeborg. Kontakt os og hør nærmere.

Julefrokost

Julefrokosten med firmaet eller familien? Vigtigst for os er den gode stemning omkring jer, smagfuld mad og gode drikke! Vi sørger for en hyggelig aften og de smukke omgivelser. Vi har plads til op til 100 personer i Odense og 40 personer i Silkeborg. Kontakt os og hør nærmere.

Er dit arrangement ikke på listen?

Vi elsker at fejre stort som småt! Så skulle din begivenhed til fejring ikke være nævnt, gør vi gerne denne til noget helt særligt også. Kontakt os hvis vi i fællesskab skal planlægge en særlig dag,

Selskaber Silkeborg & Odense

Udlejning af meget smukke selskabslokaler med forplejning i helt unikke og historiske omgivelser. Midt i hjertet af Silkeborg & Odense kan du leje lokaler hos Drewsens til både fester eller møder, hvor vi står for forplejning. Vores lokaler kan indrettes, så de danner den ideelle ramme til forsamlinger fra 2-100 personer. Hos Drewsens kan du afholde alt lige fra firmamøder til barnedåb, bryllup eller fødselsdag i meget smukt indrettede og stemningsfyldte lokaler. Vores betjening er professionel og servicen høj.

Festlokaler i historiske omgivelser skaber minder

Vi har skabt vores helt eget koncept og vores menukort er en skøn blanding af mange forskellige retter. Serveringer som er delevenlige med fokus på, at det skal være en udsøgt smagsoplevelse krydret med passion og samtidig være en fryd for øjet. Vi serverer alt lige fra tidlig morgenmad til en sen aftensmad, så du kan tage en kaffe eller brunch på vej til arbejde, nyde en frokost med veninder eller kollegaer eller du kan indtage din aftensmad i vores smukke omgivelser. Vi serverer ikke bare udsøgt mad, vi serverer det med sjæl og skøn atmosfære i smukke omgivelser. Vores musikalske stemning leveres i en lydkvalitet, du kun kan beundre. Til afspilning af musik anvender vi selvfølgelig B & O højtalere fra vores butik, som ligger i selskab med spisehuset Drewsens. Du er velkommen til at kigge ind begge steder.

Konference, møde og firmafest

Til afholdelse af møder og workshops er Drewsens et oplagt sted. Vi tilbyder en lækker kombination af god kaffe, gode faciliteter, fuld forplejning og i rolige, inspirerende omgivelser. Vores unikke mødelokaler kan lejes på mange forskellige måde og vi er meget fleksible i vores tilpasning, uanset om det er et heldagsmøde, morgenmøde, frokostmøde eller aftenmøde. Vi kan tilbyde forskellige muligheder for skøn forplejning, om end der skal serveres brunch, frokost, aftensmad eller andet og vi har gode tilbud til både halvdagsmøder og heldagsmøder. Læs mere herunder om hvad vi tilbyder i Silkeborg & Odense.

SILKEBORG

ODENSE 

Silkeborg med unik historie

Drewsens er lokaliseret i det gamle rådhus i Silkeborgs bymidte. Bygningen stod færdig i 1857 og var indtil halvfjerdserne hjemsted for rådhuset og byrådet. I 1975 var de dog alle flyttet til det nye rådhus, hvorfor den gamle bygning blev omdannet til Silkeborg byret. Denne funktion blev bevaret i den historiske bygning helt frem til 2007. Herefter blev byretten flyttet til nye facilitet. I 2012 blev den gamle rådhusbygning renoveret og huser i dag både Bang & Olufsen butik samt Drewsens Spisehus.

Kontakt Drewsens i Silkeborg

Har du lyst til at vide mere om vores smukke selskabslokaler, høre mere om maden og vores priser, så kontakt endelig Drewsens. Du kan finde alle vores kontaktoplysninger her!

Odense – selsskabslokaler I hjertet af byen

I Odense har vi i 2021 åbnet Drewsens helt inde i hjertet af Odense bymidte beliggende på Flakhaven 1. I Flakhaven har vi skabt vores helt eget univers og lavet et spisehus med smukke tilhørende lokaler i omgivelser, som er helt specielle. Her finder du en perfekt kombination af lækker indretning, som er både moderne og historisk på samme tid. Et hus med klassisk design, smukt lys og virkelig velsmagende mad. Drewsens er flyttet ind i helt nye omgivelser, der er så smukke, at de skal opleveres.

Her hos Drewsens på Flakhaven i Odense har vi lokaler til alt. Vores festlokaler er meget velegnet både til konference, workshops, møder samt til alle slags fester lige fra barnedåb til bryllup. Vores menu er udsøgt og atmosfæren er intim og hyggelig. Vi kan afholde arrangementer med op til 100 deltagere og vi kan tilbyde dig omgivelser, som du ikke finder andre steder. Vores festlokaler er helt perfekte til at skabe rammerne med atmosfære og god stemning. Drewsens i Odense husede i mange år Den Danske Bank. Vi har bevaret mange af de gamle detaljer i bygningen, som f.eks. den smukke gamle bankboks i kælderen. I disse fantastiske rammer kan du nu leje festlokale Odense med fuld forplejning og med professionel servering. Vi skaber de perfekte rammerne omkring alle typer arrangementer lige fra den mere intime og hyggelige bryllupsfest til de lidt større firmaarrangementer.

Vores unikke selskabslokaler Odense er egnede til alle typer af arrangementer og vi er meget fleksible i vores tilpasning uanset om det er et heldagsmøde, morgenmøde, frokostmøde, aftenmøde eller hvis I bare skal møde til et glas vin og en god snack. Vi kan tilbyde forskellige muligheder, uanset om der skal serveres brunch, frokost, aftensmad eller andet. Når du/I booker vores lokaler i Odense, har vi forskellige muligheder for tilpassede løsninger, som tilgodeser dig/jer.

Silkeborg fester og firmaarrangementer

I Silkeborg tilbyder vi lokaler til fest, firmaarrangementer, workshops med flere. I Drewsens smukke og historiske bygninger i Det Gamle Rådhus midt på Torvet i Silkeborg, tilbyder vi festlokaler helt inde i hjertet af byen og midt på byens torv, med gode muligheder for parkering tæt på. Her kan du arbejde eller feste, mens vi klarer resten. Vi har fantastiske smukke omgivelser i de gamle bygninger. I Silkeborg har du mulighed for at afholde mere hyggelige og intime fester og vores lokaler kan tilpasses, så de danner de perfekte rammer for selskaber mellem 2-40 personer. Vores festlokaler er renoverede og vi har bevaret de mange smukke historiske detaljer, som de gamle bygninger indeholder. Her i det Gamle Rådhus finder du en intim og hyggelig atmosfære, som man ikke finder ret mange andre steder. Det store flotte champagnebord den meget smukke indretning og duften af verdens bedste kaffe. Her har du mulighed for at holde fest i Silkeborg i omgivelser, som dine gæster altid vil huske.

Drewsens selskabslokaler i Silkeborg er flotte renoverede lokaler, som indeholder meget historie og som har dannet rammen omkring vielsen af mange lykkelige brudepar lige her på rådhuset. De indbydende hyggelige selskabslokaler vil fra starten være med til at skabe den bedste stemning til din fest. Her lejer du ikke bare et forsamlingshus Silkeborg, her lejer du også en oplevelse, som dine gæster aldrig vil glemme. Trænger i til at komme ud og strække benene kan gæsterne slentre en tur på det hyggelige torv eller de kan gå på opdagelse i det gamle B&O museum, som ligger i kælderen under spisehuset. Her kan man opleve mange af de vidunderlige B&O produkter, der er lavet gennem årene. Vi elsker vores faciliteter og det skinner igennem. Vi syntes, at vi har de hyggeligste selskabslokaler Østjylland har at byde på.

Konference, møde og firmafest

Til afholdelse af møder er Drewsens i Silkeborg også et oplagt sted. Vi tilbyder en lækker kombination af virkelig god kaffe, gode faciliteter, fuld forplejning og i rolige, inspirerende omgivelser. Vores unikke mødelokaler Silkeborg kan lejes på mange forskellige måde og vi er meget fleksible i vores tilpasning uanset om det er et heldagsmøde, morgenmøde, frokostmøde eller aftenmøde. Vi kan tilbyde forskellige muligheder for forplejning uanset om der skal serveres brunch, frokost, aftensmad eller bare en snack med et godt glas vin til. Til halvdagsmøderne og heldagsmøderne hører der vores berømte tapas til og til heldagsmøderne er der inkluderet kaffe & kage. Og her taler vi om virkelig god kaffe og kage. Når du booker vores lokaler i Silkeborg har vi forskellige løsninger klar til dig. I vores stemningsfyldte lokaler i Silkeborg klarer vi alt lige fra firmaarrangementer & og til en rigtig god pris. Vi afholder mange firmaarrangementer og workshops for her hos os, kan du finde ro og inspiration til at samles med kollegaer, samarbejdspartnere eller andre interessenter. Vi klarer forplejningen mens i arbejder. Mødelokalerne er også velegnet som konferencelokaler til lidt større forsamlinger. Vi har mange fleksible løsninger, som vi kan tilpasse dit/jeres ønsker. Giv os et kald hvis du overvejer at afholde dit næste firmamøde eller konference i Silkeborg. Så kan vi tage en snak om alle dine mulighederne hos Drewsens.

Kontakt Drewsens i Odense

Har du lyst til at vide mere om vores smukke faciliteter, høre mere om maden og vores priser, så kontakt endelig Drewsens i Odense. Du kan finde alle vores kontaktoplysninger her!

Følg Drewsens Spisehus Odense

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.