Snacks & Sideorders

Snacks og mindre retter

Oliven
22,-
Saltede ristede mandler
22,-
Focaccia med smør
39,-
Koldhævet focaccia – Smør
Arrancini
75,-
Fritteret risottokugler – Trøffelmayo
Nordisk Coppa
65,-
Fermenteret svinenakke fra Nørre Søby slagteren
Sardiner
95,-
Sardiner – Grillet koldhævet focaccia – Mayo – Citron
Koldrøget laks
85,-
Koldrøget færøsk laks – Fynsk Rygeostcreme – Dildmayo – Syltede Rødløg
Ost
79,-
2 gode oste fra Arla Unika serien – Sødt – Sprødt
Dansk Burrata med mortadella
169,-
Dansk burrata – Mortadella – Pistaciepesto – Koldhævet focaccia
Fries
55,-
Pommes Frites – Mayo

Drewsens Livsstil og Spisehus i Odense

I hjertet af Odense, kan du besøge vores smukke spisehus. Her er vi passioneret omkring den gode oplevelse, håndværk og kvalitet. Hos Drewsens Spisehus Odense værdsætter vores tætte samarbejde med vores leverandører og de gode lokale råvarer. Vores morgenmad, frokost og aftensmad serveres, så den kan deles ved bordet. Vi anbefaler velsmagende vin, øl fra Albani eller cocktails til retterne.

Spisehus med udeservering

I hjertet af Odense har vi skabt os en lille oase. Her er det muligt at sætte sig for at få en velsmagende kop kaffe, lækkerier til ganen eller en skøn cocktail med veninderne. Vi servere mad fra kl. 10.00 alle hverdage og om lørdagen. Vi har parasoller vi kan slå op, hvis du ønsker at sidde i skygge for solen og vi har tæpper til de lidt kølige dage. Vi vil gøre alt for at du kan sidde afslappet og nyde den dejlige rolige atmosfære og fornemme den behagelige stemning.

Om Drewsens Spisehus Odense

I tæt samarbejde med lokale leverandører er der hos Drewsens Spisehus skabt et delikat åndehul for dig som gæst med fokus på råvarer af allerhøjeste kvalitet. På vores menukort finder du udvalgte specialiteter fra blandt andre Katrinedal Fiskerøgeri, Perch’s, Møn Bryghus m.fl.

Drewsens Spisehus er en moderne restaurant i Odense, som er indrettet hyggeligt og med stil. Her kan du mødes med vennerne, familien, forretningsforbindelsen, kæresten eller kollegaen i en hyggelig og afslappet atmosfære. Hos os er der ikke så mange regler. Til gengæld lægger vi os i selen for at give vores gæster rendyrket lokal ildhu, glade smagsløg, en god fornemmelse i maven – og naturligvis lysten til at komme igen en anden god gang.

Snacks & Sideorders hos Drewsens Spisehus i Odense

Drewsens Spisehus i Odense skaber ikke kun en udsøgt spiseoplevelse med deres frokostretter, men de imponerer også med deres lækre udvalg af snacks og sideorders, der tilføjer ekstra nuancer og smagsoplevelser til din gastronomiske rejse.

Sideorders på Drewsens Spisehus er ikke blot en sekundær detalje – de er en vigtig del af den samlede gastronomiske oplevelse. Friske, sæsonbestemte grøntsager, kunstfærdigt tilberedte kartofler og smagfulde saucer komplementerer hovedretterne og tilføjer en ekstra dimension til din smagsoplevelse. Hver sideorder er nøje udvalgt for at skabe harmoni og balance på tallerkenen.

Måske ønsker du at dele en række småretter med dine medspisende, og her kommer Drewsens snacks og sideorders virkelig til deres ret. Fra sprøde bruschetta med friske tomater til saftige rejecocktails, har spisestedet sammensat en menu, der tilfredsstiller enhver smagsløg.

Servicen på Drewsens Spisehus er altid opmærksom, og personalet er glade for at guide dig gennem menuen, give anbefalinger og skræddersy din madoplevelse efter dine præferencer.

Så når du besøger Drewsens Spisehus i Odense, tøv ikke med at udforske deres spændende udvalg af snacks og sideorders. De er ikke blot et supplement til måltidet, men en integreret del af den unikke oplevelse, som dette spisested er kendt for.