FROKOST

Smørrebrød

Avocado med chilimayo, mandler & kerner
95,-
Kartoffel med persillemayo, flæsk, sylt & urter
95,-
Æg & rejer med dildmayo & urter
95,-
Roastbeef med sauce tartar, peberrod & løg
95,-
Hønsesalat med bagt parma, tomat sylt & urter
95,-
Frikadelle med kartoffelsalat & urter
95,-
Tunmousse med chilimayo & sylt
95,-

2 stk. 175,- 3 stk. 235,-
Pris ved køb af flere er pr. person

Salater

Pokebowl med risnudler, grønt, sylt, knas & soya
110,-
Tilkøb andeconfit eller laks fra Katrinedal 55,-
Spidskålssalat med knas, urter & vinaigrette
110,-
Tilkøb rejer eller laks fra Katrinedal 55,-

Fisk & skaldyr

Skaldyrssalat med urter & hibiscus
155,-
Laks fra Katrinedal med friskosturtecreme & sylt
155,-

Toast

Gl. knascreme, ost, porchetta & løgsylt
85,-
Brie med parma & karamelliseret løg
85,-
Avocado, ost, semi-dry tomat & ramsløgmayo
85,-
Spicy chorizo & semi-dry tomater
85,-

Tilkøb af salat til din toast 45,-
Vælg mellem rug- eller lyst brød

Åben toast på surdejsbrød

Avocado med smilende æg & urter
95,-
Tun med dildmayo & urter
95,-

DELEREN

Lad os sammensætte en frokost til jer.
Fire forskellige deleretter, dyp & det gode brød.
245,- pr. person

BRÆTTET

Et stort bræt med charcuteri, ost, mandler, dyp & det gode brød. Incl. 1 flaske hvidvin, rosé eller rødvin.
325,- pr. person
Minimum 2.personer

Varme retter

Dagens varme ret – spørg personalet
95,-

Dessert

3 gode oste, marmelade & sprødt
110,-
Triple Chocolate Brownie
55,-
Orange mandelkage
55,-
Gl. daws æblekage
55,-
Hjemmelavet romkugle
35,-

Snacks

Drewsens snack
125,-
Flæskesvær med chilimayo
45,-
Brød med 2 slags dyp
45,-
Lufttøret skinke
35,-
Chips, oliven eller saltmandler
35,-

Drewsens i Silkeborg

Velkommen til Drewsens spisehus. Vi er Silkeborgs hyggeligste restaurant & café. Vi har indrettet os i det meget smukke og historiske gamle rådhus på torvet i hjertet af byen. Her byder vi på lækre nøje udvalgte råvarer blandet med godt håndværk og vores personlige passion for mad. Vi har fokus på at anvende helt friske og lokale råvarer, hvor kvaliteten er udsøgt. Det kan smages. Udover en skøn atmosfærer serverer vi et lækkert udvalg af delemad, special øl, friske cocktails, smagfulde vin og virkelig god kaffe. Kom ind og oplev den gode stemning og oplev selv de meget smukke omgivelser. Du kan samtidig besøge vores Bang & Olufsen butik, som også er at finde her i den smukke rådhusbygning.

Spisehus med udeservering

På Torvet har vi skabt os en lille oase. Her er det muligt at sætte sig for at få en velsmagende kop kaffe, drikke drinks og drikke cocktails med veninderne eller nyde et glas vin. Vi servere mad fra kl. 8.00 alle hverdage samt fra kl. 10.00 om lørdagen. Vi har parasoller vi kan slå op, hvis du ønsker at sidde i skygge for solen og vi har tæpper til de lidt kølige dage. Vi vil gøre alt for at du kan sidde afslappet og nyde den dejlige rolige atmosfære og fornemme den behagelige stemning.

Take away Silkeborg

Vi tilbyder også at du kan komme og hente din mad og tage den med hjem. Vores Take away menu kan du se her.

Vi har mange fantastiske restauranter i Silkeborg, for her i byen går vi op i kvalitet og gode råvarer. Det er dét som give de gode smagsoplevelser. Det skal være rigtig lækkert og oplevelsen skal være mere end bare “hurtig mad”. Drewsens er et af de bedste spisesteder i Silkeborg, hvor du både kan få morgenmad/brunch og frokost. Har du lyst til at prøve en virkelig fantastisk indbydende Silkeborg Café/restaurant, så skal du bestemt opleve Drewsens.

Frokost hos Drewsens i Silkeborg

Sammensæt din egen morgen eller frokost oplevelse. Hos Drewsens kan du let smutte forbi på vej til arbejde. Du kan også invitere kollegaer og forretningsforbindelser på en lækker morgenmad eller frokost, vi skal nok sørge for de bedste omgivelserne.

Hos DREWSENS står vi klar med morgenmad og kaffe til de morgenfriske fra kl. 8.00 – 11.00 mandag til fredag og lørdage mellem kl. 10.00 – 11.30. Her har du mulighed for selv at sammensætte din morgenmad og få en udsøgt brunch. Vælg mellem mange forskellige delevenlige retter, skønne og sunde shots, yoghurt, økogrød, friskbagt brød samt meget andet.

Vi serverer frokost mellem kl. 12.00 – 17.00 som du enten kan nyde i vores hyggelige lokaler eller hvis vejret tillader det i vores dejlige område med udeservering midt på torvet i Silkeborg. Her har vi skabt en lille oase, hvor du kan sidde og nyde din mad og samtidig være ude i det dejlige vejr. Vores frokostmenu er virkelig lækker og der er noget for enhver smag. Vi har alt lige fra helt friske sunde salater, snacks hvis du kun er lidt sulten eller du kan få kokken til at sammensætte en helt vidunderlig frokost, hvor der bliver kræset for smagsløgene.

Om Drewsens

I tæt samarbejde med lokale leverandører er der hos DREWSENS skabt et delikat åndehul for dig som gæst med fokus på råvarer af allerhøjeste kvalitet. På vores menukort finder du udvalgte specialiteter fra blandt andre Katrinedal Fiskerøgeri, Kælderslagteren, Secret Kitchen, Great Coffee by Søren Stiller samt Le Gâteau.

DREWSENS er en moderne restaurant i Silkeborg som er indrettet hyggeligt og med stil. Her kan du mødes med vennerne, familien, forretningsforbindelsen, kæresten eller kollegaen i en hyggelig og afslappet atmosfære. Hos os er der ikke så mange regler. Til gengæld lægger vi os i selen for at give vores gæster rendyrket lokal ildhu, glade smagsløg, en god fornemmelse i maven – og naturligvis lysten til at komme igen en anden god gang. Vores madkoncept er delemad. Faktisk stammer idéen om delemad oprindeligt fra Asien og Mellemøsten. Det med at sidde samme og dele vores mad,- er lidt som at sidde omkring et lejrbål. Vi samles og oplevelsen forstærkes. Man nyder mere retten og man deler sin oplevelser omkring smagen. Alle vores serveringer kan bestilles som delemad.

fordi vi elsker den magi og glade stemning der også følger med. Maden serveres i små skåle og fade som er lette at sende rundt. Man anretter selv sin tallerken med den valgte delemad. Vores delemad gør os til et af de hyggeligste spisesteder i Silkeborg.