SILKEBORG

Drewsens Spisehus

Drewsens Silkeborg

Drewsens Spisehus centralt i hyggelige Silkeborg. Her i den gamle Rådhus bygning på Torvet, kan du vælge at slå dig ned i vores hyggelige udeområde eller mærke stemingen og indretningen i vores historiske lokaler. Vi har fokus på den gode oplevelse omkring maden, håndværk, passion og kvalitet. Vi brænder for de lokale råvarer og god mad der kan deles i godt selskab.
drewsens silkeborg

drewsens silkeborg

drewsens silkeborg

drewsens silkeborg

drewsens

Mad i hyggelige omgivelser

Det skal føles som en krammer at besøge os på Drewsens. Vi gør en dyd ud af at give jer en hyggelig oplevelse i en afslappet atmosfære om end besøget er for en kop kaffe, morgenmad eller frokost inde i vores stemningsfulde hus eller i vores udeområde på Torvet.

Events hos Drewsens Silkeborg

Vores spisehus er et sted, hvor magi og mindeværdige øjeblikke bliver til virkelighed. Hvert event hos os er en unik chance for at skabe nye, varige minder, og vi inviterer dig til at blive en del af denne fortryllende proces.

Events hos Drewsens Silkeborg spænder bredt – nyd en aften med fællesspisning, sushi-events, smørrebrødsbanko og meget mere.

events silkeborg

event silkeborg

oplevelser silkeborg

Book bord i Silkeborg

Sikre dig en hyggelig madoplevelse i vores stemningsfulde spisehus. Planlægger du et besøg, kan du med fordel book bord, inden du besøger os i Silkeborg.

Drewsens Spisehus Silkeborg

Torvet 2A
8600 Silkeborg
Tlf. 88 77 86 86
Mail : [email protected]

Åbningstider

Mandag til Torsdag 08:00 – 17:30
Fredag 08:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 16:00
Køkkenet har åbent alle dage til kl. 15.30

Har du prøvet vores takeaway?

Nyd også vores delemad ud af huset.

Se menuen og bestil via vores bestillingsside.

Drewsens i Silkeborg

Velkommen til Drewsens spisehus. Vi er Silkeborgs hyggeligste restaurant & café. Vi har indrettet os i det meget smukke og historiske gamle rådhus på torvet i hjertet af byen. Her byder vi på lækre nøje udvalgte råvarer blandet med godt håndværk og vores personlige passion for mad. Vi har fokus på at anvende helt friske og lokale råvarer, hvor kvaliteten er udsøgt. Det kan smages. Udover en skøn atmosfærer serverer vi et lækkert udvalg af delemad, special øl, friske cocktails, smagfulde vin og virkelig god kaffe. Kom ind og oplev den gode stemning og oplev selv de meget smukke omgivelser. Du kan samtidig besøge vores Bang & Olufsen butik, som også er at finde her i den smukke rådhusbygning.

Spisehus med udeservering

På Torvet har vi skabt os en lille oase. Her er det muligt at sætte sig for at få en velsmagende kop kaffe, drikke drinks og drikke cocktails med veninderne eller nyde et glas vin. Vi servere mad fra kl. 8.00 alle hverdage samt fra kl. 10.00 om lørdagen. Vi har parasoller vi kan slå op, hvis du ønsker at sidde i skygge for solen og vi har tæpper til de lidt kølige dage. Vi vil gøre alt for at du kan sidde afslappet og nyde den dejlige rolige atmosfære og fornemme den behagelige stemning.

Take away Silkeborg

Vi tilbyder også at du kan komme og hente din mad og tage den med hjem. Vores Take away menu kan du se her.

Vi har mange fantastiske restauranter i Silkeborg, for her i byen går vi op i kvalitet og gode råvarer. Det er dét som give de gode smagsoplevelser. Det skal være rigtig lækkert og oplevelsen skal være mere end bare “hurtig mad”. Drewsens er et af de bedste spisesteder i Silkeborg, hvor du både kan få morgenmad/brunch og frokost. Har du lyst til at prøve en virkelig fantastisk indbydende Silkeborg Café/restaurant, så skal du bestemt opleve Drewsens.

Morgenmad & Frokost hos Drewsens

Sammensæt din egen morgen eller frokost oplevelse. Hos Drewsens kan du let smutte forbi på vej til arbejde. Du kan også invitere kollegaer og forretningsforbindelser på en lækker morgenmad eller frokost, vi skal nok sørge for de bedste omgivelserne.

Hos DREWSENS står vi klar med morgenmad og kaffe til de morgenfriske fra kl. 8.00 – 11.00 mandag til fredag og lørdage mellem kl. 10.00 – 11.30. Her har du mulighed for selv at sammensætte din morgenmad og få en udsøgt brunch. Vælg mellem mange forskellige delevenlige retter, skønne og sunde shots, yoghurt, økogrød, friskbagt brød samt meget andet.

Vi serverer frokost mellem kl. 12.00 – 17.00 som du enten kan nyde i vores hyggelige lokaler eller hvis vejret tillader det i vores dejlige område med udeservering midt på torvet i Silkeborg. Her har vi skabt en lille oase, hvor du kan sidde og nyde din mad og samtidig være ude i det dejlige vejr. Vores frokostmenu er virkelig lækker og der er noget for enhver smag. Vi har alt lige fra helt friske sunde salater, snacks hvis du kun er lidt sulten eller du kan få kokken til at sammensætte en helt vidunderlig frokost, hvor der bliver kræset for smagsløgene.

Om Drewsens

I tæt samarbejde med lokale leverandører er der hos DREWSENS skabt et delikat åndehul for dig som gæst med fokus på råvarer af allerhøjeste kvalitet. På vores menukort finder du udvalgte specialiteter fra blandt andre Katrinedal Fiskerøgeri, Kælderslagteren, Secret Kitchen, Great Coffee by Søren Stiller samt Le Gâteau.

DREWSENS er en moderne restaurant i Silkeborg som er indrettet hyggeligt og med stil. Her kan du mødes med vennerne, familien, forretningsforbindelsen, kæresten eller kollegaen i en hyggelig og afslappet atmosfære. Hos os er der ikke så mange regler. Til gengæld lægger vi os i selen for at give vores gæster rendyrket lokal ildhu, glade smagsløg, en god fornemmelse i maven – og naturligvis lysten til at komme igen en anden god gang. Vores madkoncept er delemad. Faktisk stammer idéen om delemad oprindeligt fra Asien og Mellemøsten. Det med at sidde samme og dele vores mad,- er lidt som at sidde omkring et lejrbål. Vi samles og oplevelsen forstærkes. Man nyder mere retten og man deler sin oplevelser omkring smagen. Alle vores serveringer kan bestilles som delemad,

fordi vi elsker den magi og glade stemning der også følger med. Maden serveres i små skåle og fade som er lette at sende rundt. Man anretter selv sin tallerken med den valgte delemad. Vores delemad gør os til et af de hyggeligste spisesteder i Silkeborg.