Odense

Boksen

Oplev fortidens charme

Dybt under gaderne af Odense, i hjertet af Flakhaven, finder du Drewsens Livsstil & Spisehus’ mest unikke skat – den gamle bankboks. Boksen er en historiske perle, der engang var centrum for finansielle hemmeligheder og nu er omdannet til en betagende og stemningsfyldt kælder, der emmer af fortidens charme. Boksen er en kulturel perle i Odense, der byder på en rejse tilbage i tiden, hvor hvert hjørne af rummet fortæller en historie om byens rige historie. Når du træder ind i vores gamle bankboks, træder du ind i en verden, hvor fortid møder nutid, og hvor hver detalje er bevaret med kærlighed og respekt for historien.

boksen drewsens

boksen drewsens

drewsens odense

Book i dag

Lad os stå for dit næste
arrangement.

Et unikt sted for livets store begivenheder

Fra intime møder til storslåede events – en scene for alle lejligheder
I Drewsens Livsstil & Spisehus’ gamle bankboks bliver dine arrangementer ikke bare afholdt – de bliver ophøjet. Denne enestående lokation er det perfekte sted for alle typer af begivenheder, fra vigtige forretningsmøder til mindeværdige private fester. Den autentiske atmosfære i bankboksen giver en unik baggrund for ethvert event, uanset om det er en produktlancering, en eksklusiv middag eller en kreativ workshop.

Vores fleksible og fuldt udstyrede rum er designet til at tilpasse sig dine behov, og vores team står klar til at hjælpe dig med at skabe en begivenhed, der ikke blot lever op til dine forventninger, men overgår dem. I Drewsens gamle bankboks er hver begivenhed en mulighed for at skabe nye minder og oplevelser i en af Odenses mest ikoniske og historiske lokationer.

Se menumulighederne her.

Selskabslokale i Odense

Velkommen til Drewsens spisehus i hjertet af Odense. Oplev lækre råvarer og en udsøgt smag serveret i de skønneste omgivelser. Vi holder til i fuldstændig ny-renoverede og helt fantastiske omgivelser Flakhaven 1, hvor vi har skabt et spisehus og livsstilshus i 3 etager. Her byder vi på friske og meget nøje udvalgte råvarer blandet med godt håndværk, som vi krydrer med vores personlige passion for mad. Udover en skøn atmosfære serverer vi et lækkert udvalg af delemad, friske cocktails, drinks, special øl, øl fra Albani, smagfulde vin og virkelig god kaffe. Kom ind og oplev den gode stemning.
drewsens odense

drewsens odense

Book i dag

Vi elsker at fejre stort som småt! Så skulle din begivenhed til fejring ikke være nævnt, gør vi gerne denne til noget helt særligt også. Kontakt os hvis vi i fællesskab skal planlægge en særlig dag,

Følg Drewsens Spisehus Odense

Finally 🤎☀️
Vi stemmer for en kaffe i solen🙏🏻 Kom forbi🫶🏻
Når mandagen har meldt sig på en tirsdag, så husk vores BMO-kit🤎
For 49,- få du en lækker hjemmebagt bolle med ost og en valgfri kaffe - To-go naturligvis. 

Håber vi ses til en smuk tirsdag i morgen🙏🏻
I ønskes nogle skønne påskedage🐣
Vi holder lukket torsdag og fredag, men er klar med mange flere stunder påskelørdag. Vil du sikres et bord, så kan du med fordel booke bord her: https://spisehus.drewsens.com/drewsens-spisehus-odense/

Rigtig god 1. halvdel af påsken💛
Snart tid til hygge lige her☀️ Kom sol, kom forår, kom gode stunder🙏🏻
Er du klar til forår på Flakhaven?
Påskeugen er startet🐥 
Nyd de skønne morgener eller de stemningsfyldte frokoster både mandag, tirsdag og onsdag💛
Vi holder lukket torsdag, fredag, søndag og mandag🐣👋
Hej til fredags-laksen🐟
Weekenden starter bedst med en god frokost🤎
Husk dit kit💛
Den får selv den meste grå onsdag til at syne som en sommerdag☀️
Drewsens BMO kit - inkl. en valgfri kaffe. To-go naturligvis - 49,- 

*Tilbuddet gælder alle åbningsdage.
Påsketid🐥 
Vi gi'r dig mulighed for at planlægge din påske med et besøg hos os💛
Vi holder lukket torsdag, fredag, søndag og mandag🐣 Så du kan besøge os mandag til onsdag og igen påskelørdag - håber vi ses👋
Weekend stunder på Flakhaven 🤎🔥 
Morgenmad og rolige timer ~ ses vi?
Weekend memories🤎🙏🏻 
Vi sniger os ind på weekenden ~ kom forbi✌🏻 
Alt det bedste til dig - og din weekend!
Burrata - har du også en stor kærlighed til den italienske spise?🔥 

Så skal du svinge forbi Flakhaven ~ i en fart naturligvis🤎
Prøv vores Nordiske Coppa - fermenteret svinenakke fra Nørre Søby slagteren🔥💫 

Perfekt treat til din fredags rødvin🤎
Sættet🍊🫶🏻 
Varm kaffe, morgenmadstallerken og friskpresset juice🌼
Sættet, som vi personligt skal nyde hele foråret og sommeren🤎🌼 Og det skal være lige her i et solspot på Flakhaven🔥🤍🤎
BMO-kit, din hverdags redning. Du kan købe en lækker hjemmebagt bolle med ost og en lille kaffe for 49,-♥️ 

Alle åbningsdage - og det er som to-go.

Odense – selskabslokaler I hjertet af byen

I Odense har vi i 2021 åbnet Drewsens helt inde i hjertet af Odense bymidte beliggende på Flakhaven 1. I Flakhaven har vi skabt vores helt eget univers og lavet et spisehus med smukke tilhørende lokaler i omgivelser, som er helt specielle. Her finder du en perfekt kombination af lækker indretning, som er både moderne og historisk på samme tid. Et hus med klassisk design, smukt lys og virkelig velsmagende mad. Drewsens er flyttet ind i helt nye omgivelser, der er så smukke, at de skal opleveres.

Her hos Drewsens på Flakhaven i Odense har vi lokaler til alt. Vores festlokaler er meget velegnet både til konference, workshops, møder samt til alle slags fester lige fra barnedåb til bryllup. Vores menu er udsøgt og atmosfæren er intim og hyggelig. Vi kan afholde arrangementer med op til 100 deltagere og vi kan tilbyde dig omgivelser, som du ikke finder andre steder. Vores festlokaler er helt perfekte til at skabe rammerne med atmosfære og god stemning. Drewsens i Odense husede i mange år Den Danske Bank. Vi har bevaret mange af de gamle detaljer i bygningen, som f.eks. den smukke gamle bankboks i kælderen. I disse fantastiske rammer kan du nu leje festlokale Odense med fuld forplejning og med professionel servering. Vi skaber de perfekte rammerne omkring alle typer arrangementer lige fra den mere intime og hyggelige bryllupsfest til de lidt større firmaarrangementer.

Vores unikke selskabslokaler Odense er egnede til alle typer af arrangementer og vi er meget fleksible i vores tilpasning uanset om det er et heldagsmøde, morgenmøde, frokostmøde, aftenmøde eller hvis I bare skal møde til et glas vin og en god snack. Vi kan tilbyde forskellige muligheder, uanset om der skal serveres brunch, frokost, aftensmad eller andet. Når du/I booker vores lokaler i Odense, har vi forskellige muligheder for tilpassede løsninger, som tilgodeser dig/jer.

Oplev historiens bankboks

Velkommen til Flakhaven i Odense, hvor historie og arkitektur mødes i hjertet af byen. Midt iblandt de betagende omgivelser finder du en særlig perle – bankboksen, der bærer vidnesbyrd om fortidens tidløse elegance og moderne charme.

Flakhaven er hjemsted for den imponerende bankboks, kaldet Boksen, der står som en vigtig del af byens historie. Denne arkitektoniske skat er mere end blot et monument; den repræsenterer Odenses udvikling gennem tidernes skiftende epoker.

Boksen i Flakhaven er et vidunder af arkitektonisk mesterskab. Dens majestætiske facade og detaljerede udsmykninger indfanger øjeblikkeligt beskuerens opmærksomhed og transporterer dem til en æra af finesse og elegance.

Flakhaven’s bankboks står som et symbol på Odenses kulturelle rigdom og historiske arv. Kom og oplev dette enestående sted, hvor fortidens ånd møder nutidens nysgerrighed.

Kontakt Drewsens i Odense

Har du lyst til at vide mere om vores smukke faciliteter, høre mere om maden og vores priser, så kontakt endelig Drewsens i Odense. Du kan finde alle vores kontaktoplysninger her!