ODENSE

Drewsens Spisehus

Drewsens Odense

I hjertet af Odense, kan du besøge vores smukke spisehus. Her er vi passioneret omkring den gode oplevelse, håndværk og kvalitet. Vi værdsætter vores tætte samarbejde med vores leverandører og de gode lokale råvarer. Vores morgenmad, frokost og aftensmad serveres, så den kan deles ved bordet. Vi anbefaler velsmagende vin, øl fra Albani eller cocktails til retterne.
drewsens odense

odense drewsens

drewsens spisehus odense

Mad i hyggelige omgivelser

Mærk torvets pulserende byliv, når du nyder din mad eller kaffe i vores hyggelige udeområde. Inde i spisehuset kan du opleve et smukt design univers i den nyrenoverede gamle bank. Det skal føles som en krammer at besøge os på Drewsens. Derfor gør en dyd ud af at give en hyggelig og afslappet oplevelse, om end besøget er for en kop kaffe, morgenmad eller aftensmad.

Book bord i Odense

Planlægger du en aften ude eller en speciel fejring? Sikre dig en hyggelig madoplevelse i vores stemningsfulde spisehus i Odense. Du kan med fordel book bord på forhånd.

Drewsens Spisehus Odense

Flakhaven 1
5000 Odense
Tlf. 30 32 28 58
Mail : [email protected]

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 19.00
Lørdag: 09.00 – 16.00
Søndag: 10.00 – 16.00 *kun første søndag i måneden.

Følg Drewsens Spisehus Odense

Det er i morgen det sker! 👉🏻👉🏻👉🏻GLORY DAYS OG FREDAGSBAR HOS DREWSENS - GLORY DAYS – Bruce Springsteen spiller udvalgte fredage igennem sommeren 🎸

GLORY DAYS dukker op til Drewsens fredagsbar i Odense følgende fredage: 21. juni, 12. juli, 16. august og 30. august. 
Fredagsbaren kører med musik mellem kl. 16.00 og 18.00.

GLORY DAYS spiller afdæmpede versioner af Springsteens fantastiske musik, og tager afsæt i Bossens bagkatalog, men selvfølgelig også i de store numre – især fra 70’erne og 80’erne.
Tjek ind til de Bruce-tastiske fredagsbarer hos Drewsens!
En lille info til vores dejlige gæster♥️ 
I dag lukker vi kl. 13.30, da vi skal til sommerfest med hele vores dejlige team fra både her og Bang & Olufsen. 

Derfor gælder lukketiden begge butikker👋🏻🙏🏻
GLORY DAYS OG FREDAGSBAR HOS DREWSENS - GLORY DAYS – Bruce Springsteen spiller udvalgte fredage igennem sommeren 🎸

GLORY DAYS dukker op til Drewsens fredagsbar i Odense følgende fredage: 21. juni, 12. juli, 16. august og 30. august. 
Fredagsbaren kører med musik mellem kl. 16.00 og 18.00.

GLORY DAYS spiller afdæmpede versioner af Springsteens fantastiske musik, og tager afsæt i Bossens bagkatalog, men selvfølgelig også i de store numre – især fra 70’erne og 80’erne.
Tjek ind til de Bruce-tastiske fredagsbarer hos Drewsens!
Oasen, når solen titter frem mellem bygerne☀️🌤️🌥️🌦️
Her serverer vi alt det du lige har brug for - også på en mandag🙏🏻
Den her følelse hver lørdag🤎🥐
Vælg den komplette brunch, eller sammensæt som du vil. Hver lørdag fra kl. 9.00.
Når den nye menu er liiiiiige på trapperne….
….så må I nøjes med et sneak peak på en af nyhederne☀️😍 
Kom med dit bud på, hvad denne skønhed indeholder🙏🏻
KOM FORBI FLAKHAVEN I DAG FRA KL. 15.30🔥☀️ 
Vi holder event sammen med vores naboer fra Bang & Olufsen Drewsens. 

Aperol-bar, livemusik, DJ og meget mere🤎
Ses vi fredag, når Aperol gæster Flakhavrn med deres bar?🔥🙏🏻🥰 Sammen med vores dejlige naboer hos @bangolufsen.drewsens er vi klar til en fantastisk eftermiddag/aften med vin, drinks, tapas og besøg hos Bang & Olufsen af et genskabt ikon. 

Der vil være både livemusik og DJ. Start kl. 15.30.
Aperol-alarm♥️☀️ På fredag er vi gået sammen med vores dejlige naboer hos @bangolufsen.drewsens om et fantastisk event! Fra 15.30-22.00 på Flakhaven. 

Menuen står på live musik, tapas, fadøl, vin, rigeligt aperol og hvad hjertet ellers kan begære.
Anledningen er præsentationen af et genskabt B&O ikon, 
Beosound 9000. Opgraderet. Opdateret. Og alligevel med al sin originale elegance og kraft, præsenterer vi Beosystem 9000c.
Der er med andre ord lagt op til en sand fest på Flakhaven.

Program:
15:30 Præsentation af Beosystem 9000c
16:00 Frank & Jonas spiller live
18:30 Præsentation af Beosystem 9000c
19:00 - 22:00 DJ Thomas Dalgas

Vi krydrer det hele med en stor Aperol-bar udenfor! 
Clara og Ulrik er klar - er du?✌🏻👍🏻
C r i s p y 🥬🔥 
En god salat går man aldrig fejl af♥️ Vores kan du nyde både her, men også bestille som to-go✌🏻
Avocado ~ toppet med knasende lækkerier. Prøv den ~ perfekt som en del af vores morgenkort, som du selv kan sammensætte🥑
Et klart valg på en solskinsdag☀️❤️‍🔥 
BMO inkl. lille valgfri kaffe - 49,- *Kun som to-go🙏🏻
Mine damer og herrer🔥🪄 
@martin_bager_wulff er klar til på onsdag, hvor vi blænder op for smørrebrødsbanko! Vi har MEGET få pladser tilbage, så bestil i en fart på https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/r3476/drewsens-spisehus-odense

Vi glæder os til at se jer🙏🏻
Vi gi’ fredagen et sundt skud med vores salat💚 
Virkelig lækker, og med power til weekenden forude🙏🏻 

Her er den som to-go - helt perfekt.
Kage må der til❣️ 
Vi varmer op med kage til en helt fantastisk onsdag👌🏻 

I aften fylder vi nemlig vores bankboks med skønne mennesker, når vi afholder event med bl.a. George Jensen, Drewsens Bang & Olufsen og mange flere♥️
BMO på en mandag🤎 
Vi serverer den med smør, gammel knas og marmelade om the side👌🏻🤎 

Krydder den med din favorit kaffe❣️
Forfriskende lemonader🤌🏻🤎🍋🍋‍🟩
….og et par enkelte øl🍺 

Det er blevet lørdag her på Flakhaven, og vi byder ind til et forfriskende stop på shoppeturen🫶🏻
Helt ok treat til en smuk lørdag🧡
Hos os kan du sammensæt præcis de elementer til din morgenmad, som du elsker mest🙏🏻 

Husk vi åbner kl. 9.00 hver lørdag ✌🏻🤎

Drewsens

Velkommen til Drewsens spisehus i hjertet af Odense. Er du til lækre råvarer og en udsøgt smag serveret i de mest fantastiske omgivelser, så skal du komme forbi Drewsens Spisehus i Odense. Vi holder til i fuldstændig ny-renoverede og helt fantastiske omgivelser Flakhaven 1, hvor vi har skabt et spisehus og livsstilshus i 3 etager. Her byder vi på friske og meget nøje udvalgte råvarer blandet med godt håndværk, som vi krydrer med vores personlige passion for mad. Udover en skøn atmosfære serverer vi et lækkert udvalg af delemad, friske cocktails, drinks, special øl, øl fra Albani, smagfulde vin og virkelig god kaffe. Kom ind og oplev den gode stemning og oplev selv de meget smukke omgivelser. Du kan samtidig besøge vores Bang & Olufsen butik og showroom.

Morgenmad & frokost

Oplev de historiske vingesus i den gamle bygning som tidligere husede Danske Bank, i mens du nyder en kop velbrygget kaffe lavet på de bedste kaffebønner fra Søren Stiller. Du kan også bestille Odenses bedste brunch og her sammensætte dine yndlingsretter. Hos Drewsens i Odense kan du hurtigt kigge ind på vej til arbejde og snuppe en kop kaffe med på vejen, da der er nem parkering. Du kan også invitere en kollegaer, forretningsforbindelse eller ven/veninde ind på en lækker brunch eller frokost. Vores brunch i Odense serveres som delemad.

Hos DREWSENS i Odense serverer vi en lækker morgenmad og kaffe til de morgenfriske fra kl. 8.00 – 11.00 mandag til fredag og lørdage mellem kl. 10.00 – 11.30. Du kan vælge en hurtig og let morgenmad eller du kan sammensætte din egen favorit brunch. Vælg mellem mange forskellige delevenlige retter, skønne og sunde shots, yoghurt, økogrød, friskbagt brød samt meget andet.

Vi serverer frokost mellem kl. 12.00 – 17.00 som du enten kan nyde i vores stemningsfyldte lokaler eller kan tage plads i vores lille oase ude på torvet, hvis vejret tillader det. Vores frokostmenu er udsøgt og du har mulighed for at vælge blandt flere sunde retter. Der er noget for enhver smag. Vi har alt lige fra helt friske sunde salater, snacks hvis du kun er lidt sulten eller du kan få kokkens vidunderlige frokost, sammensat hvor der er kræset for smagsløgene.

Hvilken type mad serveres

Vi elsker vores madkoncept, som går ud på at vi deles om maden. Maden nydes på en helt anden måde og man deler sin oplevelser omkring smagen ved hver ret. Delemad er for os indbegrebet af hygge. Alle vores serveringer kan bestilles som delemad. Det har vi valgt fordi vi elsker den magi og glade stemning vi oplever, hver gang vi samles omkring et bord og spiser mad lavet af udsøgte råvarer. Maden serveres i smukke skåle, som er lette at sende rundt. Man anretter selv sin tallerken med den valgte delemad, så man er sikker på at få sine favoritter. Da vi både fungerer som Cafe i Odense og som restaurant, har vi valgt at kalde os for et spisehus. Med vores Bang og Olufsen forretning og showroom kan man kalde os for et oplevelseshus, fuld af gode oplevelser.

Om Drewsens i Odense

I tæt samarbejde med lokale leverandører er der hos DREWSENS skabt et delikat åndehul for dig som gæst med fokus på råvarer af allerhøjeste kvalitet. På vores menukort finder du udvalgte specialiteter fra blandt andre Albani, Søren Stillers kaffe, Sigurd Muller vin, Østjysk vin, Emeyu Te, Bie’s Bryggeri og Nordisk Kombucha.

DREWSENS er en moderne restaurant i Odense, som holder til huse i helt fantastiske og historiske omgivelser. Man kan opleve de historiske vingesus og mange af de gamle stemningsgivende værdier fra den gamle bank er bevaret. Der er renoveret med forståelse for bevarelse af fortiden, blandet med fantastisk nytænkende smukt design. Det skal bare opleves. Smukt, æstetisk, historisk, klassisk og nyskabende. Alt sammen er forenet i en højere enhed i den smukke bygning. Her kan du mødes med dine venner, familien, forretningsforbindelsen, kæresten eller kollegaen i

en hyggelig og sanselig atmosfære. Hos os er der ikke så mange regler. Til gengæld lægger vi os i selen for at give vores gæster rendyrket lokal ildhu, glade smagsløg, en god fornemmelse i maven – og naturligvis lysten til at komme igen.

Spisehus med udeservering

Foran Flakhaven 1 kan vi tilbyde udeservering i vores lille hyggelige oase af borde og parasoller. Her kan du sidde og suge den gode stemning ind, mens du nyder en kop velsmagende kop kaffe, drikke cocktails med veninderne eller nyde et glas vin. Vi servere mad fra kl. 8.00 alle hverdage samt fra kl. 10.00 om lørdagen. Står solen højt på himlen skærmer vi gerne af med parasoller, så du kan sidde køligt i skyggen og vi har bløde varme tæpper til de lidt kølige dage. Vi vil gøre alt for at du kan sidde afslappet og nyde den dejlige rolige atmosfære og fornemme den behagelige stemning.