ODENSE

Drewsens Spisehus

Drewsens Odense

I hjertet af Odense, kan du besøge vores smukke spisehus. Her er vi passioneret omkring den gode oplevelse, håndværk og kvalitet. Vi værdsætter vores tætte samarbejde med vores leverandører og de gode lokale råvarer. Vores morgenmad, frokost og aftensmad serveres, så den kan deles ved bordet. Vi anbefaler velsmagende vin, øl fra Albani eller cocktails til retterne.

Mad i hyggelige omgivelser

Mærk torvets pulserende byliv, når du nyder din mad eller kaffe i vores hyggelige udeområde. Inde i spisehuset kan du opleve et smukt design univers i den nyrenoverede gamle bank. Det skal føles som en krammer at besøge os på Drewsens. Derfor gør en dyd ud af at give en hyggelig og afslappet oplevelse, om end besøget er for en kop kaffe, morgenmad eller aftensmad.

Book bord i Odense

Planlægger du en aften ude eller en speciel fejring? Sikre dig en hyggelig madoplevelse i vores stemningsfulde spisehus i Odense. Du kan med fordel book bord på forhånd.

Drewsens Spisehus Odense

Flakhaven 1
5000 Odense
Tlf. 30 32 28 58
Mail : [email protected]

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 16.00
Søndag: 10.00 – 16.00 *kun første søndag i måneden.

Følg Drewsens Spisehus Odense

Finally 🤎☀️
Vi stemmer for en kaffe i solen🙏🏻 Kom forbi🫶🏻
Når mandagen har meldt sig på en tirsdag, så husk vores BMO-kit🤎
For 49,- få du en lækker hjemmebagt bolle med ost og en valgfri kaffe - To-go naturligvis. 

Håber vi ses til en smuk tirsdag i morgen🙏🏻
I ønskes nogle skønne påskedage🐣
Vi holder lukket torsdag og fredag, men er klar med mange flere stunder påskelørdag. Vil du sikres et bord, så kan du med fordel booke bord her: https://spisehus.drewsens.com/drewsens-spisehus-odense/

Rigtig god 1. halvdel af påsken💛
Snart tid til hygge lige her☀️ Kom sol, kom forår, kom gode stunder🙏🏻
Er du klar til forår på Flakhaven?
Påskeugen er startet🐥 
Nyd de skønne morgener eller de stemningsfyldte frokoster både mandag, tirsdag og onsdag💛
Vi holder lukket torsdag, fredag, søndag og mandag🐣👋
Hej til fredags-laksen🐟
Weekenden starter bedst med en god frokost🤎
Husk dit kit💛
Den får selv den meste grå onsdag til at syne som en sommerdag☀️
Drewsens BMO kit - inkl. en valgfri kaffe. To-go naturligvis - 49,- 

*Tilbuddet gælder alle åbningsdage.
Påsketid🐥 
Vi gi'r dig mulighed for at planlægge din påske med et besøg hos os💛
Vi holder lukket torsdag, fredag, søndag og mandag🐣 Så du kan besøge os mandag til onsdag og igen påskelørdag - håber vi ses👋
Weekend stunder på Flakhaven 🤎🔥 
Morgenmad og rolige timer ~ ses vi?
Weekend memories🤎🙏🏻 
Vi sniger os ind på weekenden ~ kom forbi✌🏻 
Alt det bedste til dig - og din weekend!
Burrata - har du også en stor kærlighed til den italienske spise?🔥 

Så skal du svinge forbi Flakhaven ~ i en fart naturligvis🤎
Prøv vores Nordiske Coppa - fermenteret svinenakke fra Nørre Søby slagteren🔥💫 

Perfekt treat til din fredags rødvin🤎
Sættet🍊🫶🏻 
Varm kaffe, morgenmadstallerken og friskpresset juice🌼
Sættet, som vi personligt skal nyde hele foråret og sommeren🤎🌼 Og det skal være lige her i et solspot på Flakhaven🔥🤍🤎
BMO-kit, din hverdags redning. Du kan købe en lækker hjemmebagt bolle med ost og en lille kaffe for 49,-♥️ 

Alle åbningsdage - og det er som to-go.

Drewsens

Velkommen til Drewsens spisehus i hjertet af Odense. Er du til lækre råvarer og en udsøgt smag serveret i de mest fantastiske omgivelser, så skal du komme forbi Drewsens Spisehus i Odense. Vi holder til i fuldstændig ny-renoverede og helt fantastiske omgivelser Flakhaven 1, hvor vi har skabt et spisehus og livsstilshus i 3 etager. Her byder vi på friske og meget nøje udvalgte råvarer blandet med godt håndværk, som vi krydrer med vores personlige passion for mad. Udover en skøn atmosfære serverer vi et lækkert udvalg af delemad, friske cocktails, drinks, special øl, øl fra Albani, smagfulde vin og virkelig god kaffe. Kom ind og oplev den gode stemning og oplev selv de meget smukke omgivelser. Du kan samtidig besøge vores Bang & Olufsen butik og showroom.

Morgenmad & frokost

Oplev de historiske vingesus i den gamle bygning som tidligere husede Danske Bank, i mens du nyder en kop velbrygget kaffe lavet på de bedste kaffebønner fra Søren Stiller. Du kan også bestille Odenses bedste brunch og her sammensætte dine yndlingsretter. Hos Drewsens i Odense kan du hurtigt kigge ind på vej til arbejde og snuppe en kop kaffe med på vejen, da der er nem parkering. Du kan også invitere en kollegaer, forretningsforbindelse eller ven/veninde ind på en lækker brunch eller frokost. Vores brunch i Odense serveres som delemad.

Hos DREWSENS i Odense serverer vi en lækker morgenmad og kaffe til de morgenfriske fra kl. 8.00 – 11.00 mandag til fredag og lørdage mellem kl. 10.00 – 11.30. Du kan vælge en hurtig og let morgenmad eller du kan sammensætte din egen favorit brunch. Vælg mellem mange forskellige delevenlige retter, skønne og sunde shots, yoghurt, økogrød, friskbagt brød samt meget andet.

Vi serverer frokost mellem kl. 12.00 – 17.00 som du enten kan nyde i vores stemningsfyldte lokaler eller kan tage plads i vores lille oase ude på torvet, hvis vejret tillader det. Vores frokostmenu er udsøgt og du har mulighed for at vælge blandt flere sunde retter. Der er noget for enhver smag. Vi har alt lige fra helt friske sunde salater, snacks hvis du kun er lidt sulten eller du kan få kokkens vidunderlige frokost, sammensat hvor der er kræset for smagsløgene.

Hvilken type mad serveres

Vi elsker vores madkoncept, som går ud på at vi deles om maden. Maden nydes på en helt anden måde og man deler sin oplevelser omkring smagen ved hver ret. Delemad er for os indbegrebet af hygge. Alle vores serveringer kan bestilles som delemad. Det har vi valgt fordi vi elsker den magi og glade stemning vi oplever, hver gang vi samles omkring et bord og spiser mad lavet af udsøgte råvarer. Maden serveres i smukke skåle, som er lette at sende rundt. Man anretter selv sin tallerken med den valgte delemad, så man er sikker på at få sine favoritter. Da vi både fungerer som Cafe i Odense og som restaurant, har vi valgt at kalde os for et spisehus. Med vores Bang og Olufsen forretning og showroom kan man kalde os for et oplevelseshus, fuld af gode oplevelser.

Om Drewsens i Odense

I tæt samarbejde med lokale leverandører er der hos DREWSENS skabt et delikat åndehul for dig som gæst med fokus på råvarer af allerhøjeste kvalitet. På vores menukort finder du udvalgte specialiteter fra blandt andre Albani, Søren Stillers kaffe, Sigurd Muller vin, Østjysk vin, Emeyu Te, Bie’s Bryggeri og Nordisk Kombucha.

DREWSENS er en moderne restaurant i Odense, som holder til huse i helt fantastiske og historiske omgivelser. Man kan opleve de historiske vingesus og mange af de gamle stemningsgivende værdier fra den gamle bank er bevaret. Der er renoveret med forståelse for bevarelse af fortiden, blandet med fantastisk nytænkende smukt design. Det skal bare opleves. Smukt, æstetisk, historisk, klassisk og nyskabende. Alt sammen er forenet i en højere enhed i den smukke bygning. Her kan du mødes med dine venner, familien, forretningsforbindelsen, kæresten eller kollegaen i

en hyggelig og sanselig atmosfære. Hos os er der ikke så mange regler. Til gengæld lægger vi os i selen for at give vores gæster rendyrket lokal ildhu, glade smagsløg, en god fornemmelse i maven – og naturligvis lysten til at komme igen.

Spisehus med udeservering

Foran Flakhaven 1 kan vi tilbyde udeservering i vores lille hyggelige oase af borde og parasoller. Her kan du sidde og suge den gode stemning ind, mens du nyder en kop velsmagende kop kaffe, drikke cocktails med veninderne eller nyde et glas vin. Vi servere mad fra kl. 8.00 alle hverdage samt fra kl. 10.00 om lørdagen. Står solen højt på himlen skærmer vi gerne af med parasoller, så du kan sidde køligt i skyggen og vi har bløde varme tæpper til de lidt kølige dage. Vi vil gøre alt for at du kan sidde afslappet og nyde den dejlige rolige atmosfære og fornemme den behagelige stemning.