Morgen

Serveres indtil kl. 11.45

Det kolde

Yoghurt med granola
69,-
Yoghurt – Hjemmelavet granola – Syltet frugt – Solbærkompot
Avokado
45,-
Saltede mandler – olivenolie
Dagens smoothie
55,-
Frugt – Grønt – Yoghurt
Citrusfrugter med urtesukker
35,-
Færøsk koldrøget laks
79,-
Laks – Fynsk Rygeostcreme – Radiser – Syltede rødløg

Morgenmadstallerken hos Drewsens

Smilende æg – Hjemmebagt bolle med smør – Gammelknas – Solbærkompot – saltede mandler
95,-
Tilkøb røræg i stedet for smilende æg 39,-

Brød og tilbehør

Koldhævet bolle med smør
25,-
Friskbagt sprød croissant
25,-
Gammelknas og solbærkompot
20,-
Ålerøget skinke
35,-
Ålerøget skinke fra Nørre Søbbyslagteren – Rødløg
Den Hvide Dame
49,-
Brie fra Arla Unika – Balsamicoløg eller Solbærkompot

Det lune

Smilende æg med rugbrød
29,-
Æg – Rugbrød – Smør
Røræg
48,-
Frugtplantageæg – Purløg
Oksepølser fra Nørre Søby slagteren
59,-
Okepølser – Urter – Balsamicoløg
Dagens grød
70,-
Grød – Solbærkompot – Syltet frugt – Sprødt

Drewsens Spisehus i Odense

I hjertet af Odense, kan du besøge vores smukke spisehus. Her er vi passioneret omkring den gode oplevelse, håndværk og kvalitet. Hos Drewsens Spisehus Odense værdsætter vores tætte samarbejde med vores leverandører og de gode lokale råvarer. Vores morgenmad, frokost og aftensmad serveres, så den kan deles ved bordet. Vi anbefaler velsmagende vin, øl fra Albani eller cocktails til retterne.

Spisehus med udeservering

I hjertet af Odense har vi skabt os en lille oase. Her er det muligt at sætte sig for at få en velsmagende kop kaffe, lækkerier til ganen eller en skøn cocktail med veninderne. Vi servere mad fra kl. 10.00 alle hverdage og om lørdagen. Vi har parasoller vi kan slå op, hvis du ønsker at sidde i skygge for solen og vi har tæpper til de lidt kølige dage. Vi vil gøre alt for at du kan sidde afslappet og nyde den dejlige rolige atmosfære og fornemme den behagelige stemning.

Morgenmad hos Drewsens Spisehus i Odense

Sammensæt din egen morgen eller frokost oplevelse. Hos Drewsens kan du let smutte forbi på vej til arbejde. Du kan også invitere kollegaer og forretningsforbindelser på en lækker morgenmad eller frokost, vi skal nok sørge for de bedste omgivelserne.

Hos DREWSENS står vi klar med morgenmad og kaffe til de morgenfriske fra kl. 10.00 mandag til lørdag. Her har du mulighed for selv at sammensætte din morgenmad og få en udsøgt brunch. Vælg mellem mange forskellige delevenlige retter, skønne og sunde shots, yoghurt, økogrød, friskbagt brød samt meget andet.

Vi serverer frokost mellem kl. 12.00 – 17.00 som du enten kan nyde i vores hyggelige lokaler eller hvis vejret tillader det i vores dejlige område med udeservering i hjertet af Odense. Her har vi skabt en lille oase, hvor du kan sidde og nyde din mad og samtidig være ude i det dejlige vejr. Vores frokostmenu er virkelig lækker og der er noget for enhver smag. Vi har alt lige fra helt friske sunde salater, snacks hvis du kun er lidt sulten eller du kan få kokken til at sammensætte en helt vidunderlig frokost, hvor der bliver kræset for smagsløgene.

Om Drewsens Spisehus

I tæt samarbejde med lokale leverandører er der hos DREWSENS skabt et delikat åndehul for dig som gæst med fokus på råvarer af allerhøjeste kvalitet. På vores menukort finder du udvalgte specialiteter fra blandt andre Katrinedal Fiskerøgeri, Perch’s, Møn Bryghus m.fl.

Drewsens Spisehus er en moderne restaurant i Odense, som er indrettet hyggeligt og med stil. Her kan du mødes med vennerne, familien, forretningsforbindelsen, kæresten eller kollegaen i en hyggelig og afslappet atmosfære. Hos os er der ikke så mange regler. Til gengæld lægger vi os i selen for at give vores gæster rendyrket lokal ildhu, glade smagsløg, en god fornemmelse i maven – og naturligvis lysten til at komme igen en anden god gang.